Četvrtak, 25. travnja 2024.

Dječaci RK Koprivnice odigrali prijateljske utakmice u Čakovcu

Dječaci Koprivnice Hangar 18, rođeni 2002. i mlađi te 2006. i mlađi proteklog su vikenda odigrali prijateljske dvoboje protiv vršnjaka iz Čakovca. Utakmice su poslužile isključivo za uigravanje, a rezultat nije bio u prvom planu.

Treneri Igor Stubičar i Ivan Ružić pohvalili su atmosferu, navijalo se i pljeskalo na svaki dobar potez. Posebno je to pomoglo najmlađima, jer su pojedinci igrali svoje prve minute velikog rukometa.

Dječaci 2002. godište, pod vodstvom trenera Stubičara, svoje prvenstvo nastavljaju u subotu u gimnazijskoj dvorani gdje će igrati protiv vršnjaka iz Varaždina i Trnovca. Podsjetimo, naši rukometaši trenutno su četvrti na tablici i ukoliko žele u završnicu Prvenstva Hrvatske ne smiju gubiti bodove u narednim kolima.

Izvor: RK Koprivnica Hangar 18.
Izvor: RK Koprivnica Hangar 18.

Za 2002. godište su igrali: Vučković, Špoljar, Milošević, Buhić, Friščić, Firšt, Andrašić, Pancir, Piskač, Delimar, Ujlaki, Smiljanović, Vorkapić, Grubić, Matišić, Lisjak, Mažar, Novak, Kokotić, Smolak, Votuc, Zvonarek i Pevec. Trener: I. Stubičar.

Za 2006. godište su igrali: Mikulić, Pranić, Grubić, Đuranek, Švenda, Galkin, Jalšić, Markus, Koštarić-Celišćak, Piršlin, Maljak, Kranjčec, Udovičić, Šprem, Premec, Đurđina, Cvelber, Ivić, Evačić, Bajrić, Tvorić, Gregurec, Markovčić i Srbiš. Treneri: I. Stubičar i I. Ružić.

zatvori