Četvrtak, 25. travnja 2024.

Fašničko raspoloženje u Dječjem vrtiću Smiješak

Dječji vrtić “Smiješak”, možemo s pravom reći, prepoznatljiv je u svojoj zajednici po tradicionalnom, dugogodišnjem uključivanju u Koprivnički Fašnik, kao i uvijek originalnom i kreativnom predstavljanju maskiranih skupina djece.

To, dakako, zahtjeva veliki angažman odgojiteljica, roditelja i, naravno, djece. I ove godine u pripremanje za taj događaj uključili su se svi, mali i veliki Smješkići iz skupina “Bubamara” i “Cvjetića”. Tako je u petak, 29. siječnja, u vrtiću “Smiješak” bila organizirana velika radionica izrade kostima za predstojeći karneval.

Brojni roditelji, ali i članovi obitelji, vrijedno i strpljivo uključili su se u pripremu kostima za djecu kojima će se “Smiješak” predstaviti u subotu, 6. veljače, na Koprivničkom Fašniku. O kakvoj se grupnoj maski radi, ostat će mala tajna za javnost, reći ćemo samo da je glazba ta koja nas je inspirirala. Dođite zato svi na gradski trg, pjevati, plesati, malo se ludirati, maškarati i zabaviti.

Kroz 10-tak dana u Dječjem vrtiću “Smiješak” vladat će pravo karnevalsko raspoloženje jer će se djeca svih skupina moći tih dana maskirati u željene kostime, uživljavati u razne uloge svojih omiljenih junaka i junakinja te uživati u veselim, zabavnim, prigodnim igrama i aktivnostima, ali i iznenađenjima koje im svakodnevno pripremaju njihove odgojiteljice.

zatvori