Četvrtak, 25. travnja 2024.

Dino Valeš nakon gradske preuzeo i županijsku Organizaciju mladih HSS-a

Na izbornoj skupštini Organizacije mladih Hrvatske seljačke stranke Koprivničko-križevačke županije, održane u subotu u Kunovec Bregu, za novoga je predsjednika izabran Dino Valeš. Podsjetimo, Valeš je prije nešto više od mjesec dana preuzeo i vodeću poziciju Organizacije mladih HSS-a Koprivnica.

Za potpredsjednice županijske Organizacije mladih izabrane su Katarina ČorbaMagdalena Vrabec. Tajnik je, kao i u koprivničkoj organizaciji, Dejan Čokonaj, a blagajnik Dario Šiška.

Novi prvi čovjek Županijske organizacije mladih HSS-a Dino Valeš održao je prigodan motivacijski govor te zahvalio dosadašnjem vodstvu Županijske organizacije na čelu s predsjednicom Anom Mušlek, kojoj je u znak zahvalnosti za dosadašnji rad uručio buket cvijeća, te najavio još kvalitetniji rad Organizacije u narednom razdoblju.

Skupštini su prisustvovali mladi iz gradskih i općinskih organizacija sa područja Koprivničko-križevačke županije, te kao gosti predsjednik HSS-a Branko Hrg, predsjednik Županijske organizacije HSS-a i Koprivničko-križevački župan Darko Koren, predsjednik Organizacije mladih HSS-a Republike Hrvatske Matej Orešković i glavni tajnik HSS-a RH Marko Belošević, koji su redom čestitali novoizabranom vodstvu i najavili uspješnu suradnju.

 

zatvori