Utorak, 26. ožujka 2024.

Rukometaši Koprivnice poraženi u Nedelišću, dječaci upisali dvije uvjerljive pobjede

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 nisu se dobro proveli na gostovanju u Nedelišću u osmome kolu Treće hrvatske rukometne lige – sjever. Drugoplasirani domaćin slavio je s visokom razlikom od 39:22 (20:12 na poluvremenu).

Koprivničanci se nisu mogli nositi s jačim protivnicima koji su od početka poveli te održavali prednost cijelim tijekom utakmice. Sedam pogodaka za Koprivnicu upisao je Matija Peić, a pet Ivan Juratović.

Nakon šest kola, RK Koprivnica Hangar 18 ima dvije pobjede i četiri poraza te se nalazi na sedmome mjestu ljestvice.

 

Dječaci upisali dvije uvjerljive pobjede

Mladi rukometaši RK Koprivnice Hangar 18, dječaci rođeni 2002. godine i mlađi, pobijedili su ekipe Garešnice i Daruvara u 6. krugu Prve hrvatske lige za dječake – A, kojemu su ujedno bili i domaćini.

Obje su pobjede bile uvjerljive i Koprivničanci su u svim segmentima igre nadigrali protivnike. – Sveukupni dojam bit će još bolji kada neće dolaziti do potcjenjivanja protivnika i maksimalnog opuštanja u igri – komentirao je trener Igor Stubičar.

RK Koprivnica Hangar 18 – RK Garešnica 30:14 (13:9)
RK Daruvar – RK Koprivnica Hangar 18 15:27 (11:13)
Igrali su: Vučković, Sinković, Špoljar, Milošević, Buhić, Friščić, Firšt, Nikolić, Tinodi, L. Piskač, Delimar, Ujlaki, De Conti, F. Piskač, Evačić i Mažar. Trener: I. Stubičar.

zatvori