Utorak, 26. ožujka 2024.

Imat ćemo prvi izbor za Miss županije, a organizira ga Iva Horvat

Koprivnička dizajnerica nakita Iva Horvat postala je vlasnica licence, samim time i organizatorica, izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije.

Ovo je prvi puta da će se ovakav izbor održati u našoj županiji i da će nas pobjednica predstavljati na izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta, a kako se odlučila na organiziranje ovog događaja Iva je rekla Radio Dravi:

Smatram da imamo jako puno lijepih cura, da je to jako dobro za promidžbu naše županije i naših cura. Također, mislim da bi to moglo biti zanimljivo Koprivničancima i općenito ljudima iz naše okolice zato što je to nešto novo, nešto još neviđeno kod nas. Potrudit ću se da napravim jako dobar posao.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.

Prije samog izbora, koji će se održati 12. ožujka sljedeće godine, na castingu će direkcija odabrati 12 natjecateljica. Cure koje se žele natjecati moraju biti visoke iznad 170 cm i imati skladnu građu tijela i lijepe crte lica. Što se tiče samog izbora, za sada je poznato da će ga voditi Hana Tabaković i da će nazočiti direkcija izbora za Miss Hrvatske, a tko će sjediti u žiriju i tko će biti zadužen za izgled natjecateljica organizatorica će otkriti uskoro.

zatvori