Četvrtak, 18. travnja 2024.

Tuning Garage Show ove nedjelje u TC Koprivnica

“Sva djeca su prošla fazu igranja s autićima, a tuneri iako već odrasli dečki i cure i dalje žive za igru s autima. Pokreće ih strast za oplemenjivanjem i nadograđivanjem običnih tvorničkih konstrukcija od kojih su napravili unikatne eksponate i science fiction bolide. Upravo će se takav susret kroničnih ovisnika o modificiranju automobila održati 13. rujna na parkingu Trgovačkog centra Koprivnica”, stoji u najavi organizatora.

Očekuje se dolazak više od 50 natjecatelja koji će odmjeravati snage u više od 20 tuning disciplina, među kojima i najglasniji na ulici, najbolji lak, najniže vozilo, najbolji interijer, najbolji stil, zatim odabir najboljih japanaca, nijemaca, francuza, jugoslavena i ostalih pripadnika moćnih automobilističkih nacija. Bit će tu i kategorije najboljih ženskih tuninga, kao i najboljih početnika. Trgovački centar Koprivnica osigurao je nagradni fond u visini od 4 tisuće kuna.

Osim natjecanja u tuningu, svojim akrobacijama na motoru posjetitelje će zabavljati Dejan Špoljar, ponosni vlasnik Guinnessovog rekorda u vožnji motorom na zadnjem kotaču bez obje ruke. Bit će tu i neizostavan sexy car wash, kao i nagradne igre za posjetitelje, gastro pultovi, kvalitetna elektronska satnica i atraktivne hostese.

Okvirna satnica

11:00 Otvorenje susreta i početak prijava za natjecanje
13:00 Stunt show by: Dejan Špoljar – prvi izlazak
14:00 Nagradna igra za posjetitelje
15:00 Stunt show by: Dejan Špoljar – drugi izlazak
16:00 Sexy car wash prvi dio
17:00 Sexy car wash drugi dio
18:00 Nagradna igra za posjetitelje
19:00 Stunt show by: Dejan Špoljar – treći izlazak
20:00 Proglašenje pobjednika i zatvaranje susreta

zatvori