Petak, 19. travnja 2024.
Home Aktualno Kenđelovec: Pokušao pregaziti policajca koji ga je zaustavljao

Kenđelovec: Pokušao pregaziti policajca koji ga je zaustavljao

0
Kenđelovec: Pokušao pregaziti policajca koji ga je zaustavljao
Ilustracija
Djelatnici PU koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje protiv 29-godišnjeg vozača koji je na osobito grub način htio izbjeći zaustavljanje u prometu.

Naime, jučer u kasnim noćnim satima policijski službenik je u Kenđelovcu zaustavljao dotičnog 29-godišnjaka svijetlećom stop-palicom. Vozač je reagirao tako da je skrenuo vozilom prema prometnom policajcu koji je morao odskočiti u stranu kako bi izbjegao nalet. Vozač je potom napustio mjesto događaja, no ubrzo je pronađen i slijedi mu kaznena prijava.

Ostale nepodopštine u prometu

Vozačica osobnog automobila lakše je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16 sati na Varaždinskoj cesti u Koprivnici, do koje je došlo zbog nedržanja potrebnog razmaka između dvaju automobila.

Osobni i teretni automobil sudarili su se u Križevcima zbog ignoriranja semafora. Obojica vozača i putnica u osobnom automobilu lakše su ozlijeđeni.

 

Krađe i provale

Rokovima izgradnje brze ceste do Križevaca baš i ne pomažu lopovi. Naime, nakon što je već ranije evidentirano nekoliko krađa goriva i drugih stvari, netko je u noći s petka na subotu provalio u dva radna stroja iz kojih je ukrao tri akumulatora.

Nepoznata ženska osoba u Podravskim Sesvetama predstavila se 85-godišnjaku kao djelatnica Centra za socijalnu skrb, iskoristila njegovu nepažnju te mu ukrala nekoliko tisuća kuna.

 

 

Javni red i mir

 

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira – tučnjava, svađa i vika, te davanje alkohola pijanim osobama u Koprivnici. Tri osobe zadržane su do otriježnjenja.

zatvori