Petak, 19. travnja 2024.

Tehničar misli ozbiljno: Novi travnjak i B-momčad u Trećoj ŽNL

Početak nove sezone Prve županijske nogometne lige je pred vratima. Klubovi polako privode kraju ljetne pripreme, a među momčadima koje će privlačiti najviše pozornosti svakako je i Tehničar iz Cvetkovca.

Trener Roman Sović za Radio Dravu opisao je stanje ekipe tjedan dana prije prvog kola.

Ulazimo u završni ciklus priprema pred samo prvenstvo. Momci ozbiljno rade, a moram priznati da smo se dosta i pojačali, pogotovo na zadnjoj liniji, kao i u veznom redu, pa i u napadu… Na svim linijama smo dobili jednu igračku kvalitetu, čime smo na neki način poboljšali i povećali jednu zdravu konkurenciju unutar momčadi.

Cvetkovčani nam od jeseni pripremaju još novosti. Prva je već najavljeni novi travnjak; Tehničar je svoje domaće utakmice dosad igrao u Subotici Podravskoj, no to bi se uskoro trebalo promijeniti.

Kroz nekakvih tjedan dana bit će postavljena ograda oko terena, golovi su baš jučer namontirani, teren je u izvrsnom stanju… Uglavnom, sve ide u najboljem tijeku i mi se najtoplije nadamo da bismo već treće kolo mogli igrati na svome terenu.

A u rasporedu Treće županijske lige, grupe Koprivnica, pojavila se i jedna nova momčad – Tehničar B. Sović je osnivanje druge momčadi ovog ambicioznog kluba nazvao prirodnim slijedom njegovog razvoja.

S obzirom na to da imamo dosta jaku igračku konkurenciju, jedan dio igrača možda nema, da tako kažem, igrački potencijal za neke velike rezultate, ali su u svakom slučaju tamo, vezani uz klub i žele igrati za klub, došli smo na ideju da oformimo B-momčad koja će se natjecati u Trećoj županijskoj ligi. U svakom slučaju, ideja je prije svega da se što više ljudi uključi u igranje nogometa, kako mladih, tako i starijih.

Drugu momčad Tehničara imat ćemo prilike vidjeti 23. kolovoza, u prvom kolu Županijskog nogometnog kupa, kada će gostovati u Koprivnici kod Zagorca. Prva ekipa Cvetkovčana idućeg vikenda gostuje kod Sloge u Koprivničkom Ivancu, u derbiju drugo- i trećeplasirane momčadi protekle sezone.

zatvori