Četvrtak, 25. travnja 2024.

Večeras stiže Rijeka, Slaven bez petorice prvotimaca

Nakon remija u Puli, pred našim je prvoligašima nova prvenstvena utakmica, točnije susret 32. kola i treća od četiri utakmice u svega 12 dana. Na koprivnički Gradski stadion večeras dolazi Rijeka, trenutno drugoplasirana momčad MaxTV Prve lige i, kako kaže Slavenov trener Ante Čačić, iznimno jak protivnik.

[pull_quote_center]Viceprvak države, naša najjača momčad poslije Dinama, znači momčad koja je sastavljena od velikog broja kvalitetnih igrača. Trener koji ih vodi već godinama postavio je kvalitetnu tenziju i rivalstvo unutar momčadi… Čeka nas vrlo zahtjevna utakmica u kojoj ćemo, kao i u svakoj, tražiti svoj rezultat. Bio bih zadovoljan sa svime osim poraza, iz razloga što smo u ovoj utakmici lišeni petorice igrača koji su participirali u prvih 11.[/pull_quote_center]

U tu petoricu igrača na koje Čačić neće moći računati ubrajaju se ozlijeđeni Gregurina i Ozobić, dok će Edson, Delić i Geng danas propustiti travnjak zbog tri žuta kartona. Čačić će ih morati nadomjestiti igračima iz pričuve koji su imali nešto manju minutažu u dosadašnjim susretima.

Utakmica s Rijekom na rasporedu je večeras od 19 sati na Gradskom stadionu.

zatvori